тъпа болка в гърба

Тежест в долната част на гърба, свързана с болка, усещане за изтръпване, което се провежда към единия крак, е възможен симптом на възпален седалищен нерв, дископатия или дискова херния.Друга често срещана причина за болка в тази област са заболявания, свързани с левия бъбрек - пиелонефрит, камъни в бъбречното легенче, бъбречни кисти или тумори.

туберкулоза на костите и ставите симптоми

Болка, която настъпва в дясната страна на гърба може да бъде проява на хепатит, пиелонефрит, патология, жлъчните пътища и други заболявания, всеки от които представлява опасност за детето и за жени.Болки в гърдите, бодежи в областта на сърцето, отпадналост и задух, с тъпа болка в гърба могат да протичат още плевритът и пневмонията.

  • 3 степен на активност при ревматоиден артрит
  • Уреждане на пациента с остеоартрит на съвместния артрит на коляното
  • хранене при артрит
  • Ревматоидният артрит на гимнастика за крака

Болки в лявата страна под ребрата, корема, гърба, а също и болка в лявата страна по време на бременност Тъпа болка в лявата горна част на квадрант.Те могат да бъдат- остри бодежи, пареща болка в областта на корема, болки в долната част на гърба, гадене, повръщане, болка при уриниране, необяснима загуба на тегло, обрив на изпълнени с течност мехури, които.

Списанието Prevention докладва: „Изследване в журнала Pain показва, че хора с хронична болка в гърба, които практикуват Айенгар йога 16 седмици, са усетили 64- процентно намаляване на болката и 77-процентно намаляване.Рак на яйчниците – постоянна, тъпа и сравнително слаба болка в долната зона на гърба. Тя е съчетана с подуване и болки в корема, както и прогресивно отслабване.

Болка в гърба: болезнено усещане в зоната простираща се между врата, раменете и седалището. Това е едно сред най-честите оплаквания. Според изследвания 90% от хората поне веднъж са страдали.Болките в гърба и кръста може да бъде причинена от проблеми със спиналните мускули, нервите, костите. Причини за болки в гърба и врата. В гърба отдясно.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *